Додаток 1

до наказу №68-о-д

від 28.12.2019 року

Моніторинг успішності за І семестр 2019-2020 н.р.

№ з\п Спеціальність Прізвище, ім’я по батькові вчителя, майстра Клас Учнів Навчальні рівні % достатнього і високого рівнів
На початок На кінець Прибуло Вибуло Не атесто-вані Звільнені Початко-вий Середній Достатній Високий
1. Кулінарія Кальянова В.М. 10-Е 19 18 - 1 - - - 1 6 11 94
11-Д 14 10 - 4 - - - - 9 1 100
2. Нянька Кальянова В.М. 10-Б 18 18 - - - - - - 10 8 78
11-Г 20 19 - 1 1 - 1 4 10 3 68
3. Молодша медична сестра з догляду за хворими Вознюк Н.В. 10-Б 24 24 - - - - - - 15 9 100
10-Е 14 14 - - - - - - 2 12 100
11-Г 18 17 - 1 - - 3 2 6 6 71
11-Д 10 10 - - - - - - 4 6 100
4. Перукар (перукар-модельєр) Капранчук О.М. 10-Б 11 9 1 3 - - - 3 3 3 67
11-Д 21 18 - 3 4 - - - 6 8 78
5. Водії категорії “В” Коваль Я.Є. 10-Б 18 18 - - - - - - 13 5 100
6. Франко Р.В. 10-Г 15 15 - - - - - - 13 2 100
7. Нищенко Т.В. 11-Б 15 11 - 4 - - - - 11 - 100
11-Г 13 13 - - 1 - - - 12 - 92
8. Ковальчук П.О. 11-Д 19 18 - 1 - - - - 7 11 100
9. Водії категорії “С” Франко Р.В. 10-Б 22 22 - - - - - - 19 3 100
10. Ковальчук П.О. 11-В 13 12 - 1 - - - 3 5 4 75
11-Г 15 15 - - - - - 2 10 3 87
11. Водії категорії “С1” Коваль Я.Є. 10-Г 16 16 - - - - - 9 7 16 100
10-Д 20 20 - - - - - 3 11 6 85
12. Франко Р.В. 10-В 16 16 - - - - - - 10 6 100
11-Д 17 16 - 1 - - - - 12 4 100
13. Стецюк В.В. 11-Б 15 12 - 3 - - - 2 10 - 83
11-Е 14 12 - 2 - - - - 11 1 100
14. Технологія приготування кулінарних страв Кальянова В.М. 8 (І) 19 19 - - - - - 1 15 3 95
15.   8 (ІІ) 18 18 - - - - - 2 5 11 89
16. Всього 8 37 37 - - - - - 3 20 14 92
17. 10 193 190 1 4 - - - 7 111 72 96
18. 11 204 183 - 21 6 - 4 13 113 47 87
19. Разом   434 410 1 25 6 - 4 23 244 133 92
 

Додаток 1

до наказу № 35-о-д

від 28.05.2019 року

Моніторинг успішності за 2018-2019 н. р.

 
№ з\п Спеціальність Прізвище, ім’я по батькові вчителя, майстра Клас Учнів Навчальні рівні % достатнього і високого рівнів
На початок На кінець Прибуло Вибуло Не атестовано Звільнено Початковий Середній Достатній Високий
1. Кулінарія Кальянова В.М. 10-Д 14 15 7 6 - - 1 10 4 93
11-Б 13 10 - 3 - 2 - 2 4 2 75
11-Е 13 10 - 3 - - 1 3 6 90
2. Нянька Кальянова В.М. 10-Г 18 18 - - - - 2 2 8 6 78
3. Молодша медична сестра з догляду за хворими Вознюк Н.В. 10-Г 13 18 5 - - - 2 1 9 6 83
10-Д 15 13 - 2 - - - - 6 7 100
11-Б 16 14 - 2 - - 2 - 4 8 86
11-Е 14 10 - 4 - - - - 5 5 100
4. Перукар (перукар-модельєр) Капранчук О.М. 10-Б 14 14 1 1 - - - - 10 4 93
10-Г 14 11 - 3 - - - - 4 7 100
5. Кирилюк Д.А 11-Е 14 10 - 4 - - - - 4 6 100
6. Водії категорії “В” Нищенко Т.В. 10-Б 15 15 1 1 - - - - 15 - 100
10-Г 13 13 - - - - - 1 11 1 92
11-Д 16 15 - 1 - - - 1 9 5 93
7. Ковальчук П.О. 10-Д 19 19 - - - - - - 7 12 100
8. Франко Р.В. 11-В 16 16 - - - - - - 13 3 100
9. Водії категорії “С” Ковальчук П.О. 10-В 13 13 - - - - 1 12 - 92
10-Г 15 15 - - - - - - 12 3 100
10. Водії категорії “С1” Ковальчук П.О. 11-Б 13 13 - - - - - - 10 3 100
11. Франко Р.В. 10-Д 13 17 4 - - - - - 12 5 100
11-Г 14 14 - - - - - - 8 6 100
11-Е 16 13 - 3 - - - - 12 1 100
12. Стецюк В.В. 10-Б 15 15 1 1 - - - - 14 1 100
10-Е 15 15 1 1 - - - 1 13 1 93
13. Українська народна вишивка Зайцева І.В. 8 (І) 17 17 - - - - - - 7 10 100
14. Художня обробка паперу Остапчук О.І. 8 (ІІ) 17 16 - 1 - - - - 7 9 100
15. Технологія приготування кулінарних страв Кальянова В.М. 8 (ІІІ) 17 17 - - - 1 - - 4 12 94
16. Всього 8 51 50 - 1 - 1 - - 18 31 98
17. 10 206 211 20 15 - - 4 7 143 57 94,1
18. 11 145 125 - 20 - 2 2 4 72 45 94,4
19. Разом 402 386 20 36 - 3 6 11 233 133 95,5
     

Додаток 1

до наказу №151-2

від 28.12.2018 року

 

Моніторинг успішності за І семестр 2018-2019 н.р.

 
№ з\п Спеціальність Прізвище, ім’я по-батькові вчителя, майстра Клас Учнів Навчальні рівні % достатнього і високого рівнів
На початок На кінець Прибуло Вибуло Не атесто-вані Звільнені Початко-вий Середній Достатній Високий
1. Кулінарія Кальянова В.М. 10-Д 14 20 6 - - - 3 3 11 3 70
11-Б 13 10 - 3 - 1 - 1 6 2 80
11-Е 13 10 - 3 - - - 5 5 100
2. Нянька Кальянова В.М. 10-Г 18 18 - - - - 2 2 8 6 78
3. Молодша медична сестра з догляду за хворими Вознюк Н.В. 10-Г 13 18 5 - - - 3 1 9 5 78
10-Д 15 15 - - - - - - 6 9 100
11-Б 16 14 - 2 - - 2 - 4 8 86
11-Е 14 10 - 4 - - - - 5 5 100
4. Перукар (перукар-модельєр) Капранчук О.М. 10-Б 14 15 1 - 1 - - - 5 9 93
10-Г 14 14 - - - - - - 7 7 100
5. Кирилюк Д.А 11-Е 14 12 - 2 - - - - 6 6 100
6. Водії категорії “В” Нищенко Т.В. 10-Б 15 15 1 1 - - - - 9 6 100
10-Г 13 13 - - - - - - 5 8 100
11-Д 16 15 - 1 - - - - 15 - 100
7. Ковальчук П.О. 10-Д 19 19 - - - - - - 8 11 100
8. Франко Р.В. 11-В 16 16 - - - - - - 14 2 100
9. Водії категорії “С” Ковальчук П.О. 10-В 13 13 - - - - - 13 - 100
10-Г 15 15 - - - - - - 14 1 100
10. Водії категорії “С1” Ковальчук П.О. 11-Б 13 13 - - - - - - 11 2 100
11. Франко Р.В. 10-Д 13 17 4 - - - - - 11 6 100
11-Г 14 14 - - - - - - 9 5 100
11-Е 16 16 - - - - - - 14 2 100
12. Стецюк В.В. 10-Б 15 15 1 1 - - - - 15 - 100
10-Е 15 16 1 - - - - 1 15 - 94
13. Українська народна вишивка Зайцева І.В., 8 (І) 17 16 - 1 - - - - 11 5 100
14. Художня обробка паперу Остапчук О.І., 8 (ІІ) 17 17 - - - - - - 3 14 100
15. Технологія приготування кулінарних страв Кальянова В.М. 8 (ІІІ) 17 17 - - - - - 1 7 9 94
16. Всього 8 51 50 - 1 - - - 1 21 28 98
17. 10 206 223 19 2 1 - 8 7 136 71 90
18. 11 145 130 - 15 - 1 2 1 89 37 96
19. Разом 402 403 19 18 1 1 10 9 246 136 95
   

Додаток 1

до наказу № 62-2

від 30.05.2018 року

 

Моніторинг успішності за 2017-2018 н.р.

 
№ з\п Спеціальність Прізвище, ім’я по батькові вчителя, майстра Клас Учнів Навчальні рівні % достатнього і високого рівнів
На початок На кінець Прибуло Вибуло Не атесто-вані Звільнені Початко-вий Середній Достатній Високий
1. Кулінарія Кальянова В.М. 10-Б 23 11 1 13 0 1 0 1 3 6 90
10-Е 13 13 2 2 0 0 0 0 6 7 100
11-В 10 10 0 0 0 0 0 0 4 6 100
2. Молодша медична сестра з догляду за хворими Вознюк Н.В. 10-Б 17 16 0 1 0 0 1 2 4 9 82
10-Е 14 14 1 1 0 0 1 0 5 8 93
11-Г 13 12 0 1 0 0 0 0 4 8 100
3. Перукар (перукар-модельєр) Кирилюк Д.А 10-Е 15 15 0 0 1 0 0 0 8 6 100
11-В 14 12 0 2 0 0 0 0 10 2 100
4. Водії категорії “В” Нищенко Т.В. 10-Е 10 10 0 0 0 0 0 0 7 3 100
11-Г 12 10 0 2 0 0 0 0 10 0 100
11-Д 13 13 0 0 0 0 0 0 12 1 100
5. Ковальчук П.О. 10-Д 10 9 0 1 0 0 0 0 5 4 100
6. Франко Р.В. 10-В 13 13 0 0 0 0 0 0 12 1 100
7. Водії категорії “С” Ковальчук П.О. 10-Б 13 13 0 0 0 0 0 0 7 6 100
11-В 12 9 0 3 0 0 0 0 6 3 100
11-Г 14 11 0 3 0 0 0 0 10 1 100
8. Франко Р.В. 10-Г 15 15 0 0 0 0 0 0 13 2 100
10-Е 17 17 0 0 1 0 0 0 14 2 100
11-Д 15 15 0 0 0 0 0 0 11 4 100
9. Всього 10 160 146 4 18 2 1 2 3 84 54 96
10. 11 103 92 0 11 0 0 0 0 67 25 100
11. Разом 263 238 4 29 2 1 2 3 151 79 98
 

Моніторинг успішності за І семестр 2017-2018 н.р.

№ з\п Спеціальність Прізвище, ім’я по батькові вчителя, майстра Клас Учнів Навчальні рівні % достатнього і високого рівнів
На початок На кінець Прибуло Вибуло Не атесто-вані Звільнені Початко-вий Середній Достатній Високий
1. Кулінарія Кальянова В.М. 10-Б 23 20 1 4 0 3 0 7 7 3 59
10-Д 13 12 1 2 0 0 0 0 6 6 100
11-В 10 10 0 0 0 0 0 0 4 6 100
2. Молодша медична сестра з догляду за хворими Вознюк Н.В. 10-Б 17 16 0 1 0 0 1 1 7 7 87
10-Д 14 14 1 1 0 0 0 1 5 8 93
11-Г 13 12 0 1 0 0 0 0 4 8 100
3. Перукар (перукар-модельєр) Кирилюк Д.А 10-Е 15 15 0 0 0 0 0 0 9 6 100
11-В 14 13 0 1 1 0 0 0 7 5 92
4. Водії категорії “В” Нищенко Т.В. 10-Е 10 10 0 0 0 0 0 0 8 2 100
11-Г 12 12 0 0 0 0 0 0 12 0 100
11-Д 13 13 0 0 0 0 0 0 13 0 100
5. Ковальчук П.О. 10-Д 10 10 0 0 1 0 0 0 6 3 90
6. Франко Р.В. 10-В 13 13 0 0 0 0 0 0 10 3 100
7. Водії категорії “С” Ковальчук П.О. 10-Б 13 13 0 0 0 0 0 0 11 2 100
11-В 12 12 0 0 1 0 0 0 8 3 92
11-Г 14 14 0 0 0 0 0 0 13 1 100
8. Франко Р.В. 10-Г 15 15 0 0 0 0 0 0 13 2 100
10-Д 17 17 0 0 0 0 0 0 14 3 100
11-Д 15 15 0 0 0 0 0 0 12 3 100
9. Всього 10 160 155 3 8 1 3 1 9 96 45 94
10. 11 103 101 0 2 2 0 0 0 73 26 98
11. Разом 263 256 3 10 3 3 1 9 169 71 96